Reklampolicy

Affiliatelänkar & reklambanners

Periodvis förekommer det annonser på bloggen, både i form av bildannonser i sidomenyn och bloggportalens egna annonser, och i enskilda inlägg då och då. Dessa inlägg märks då alltid ut tydligt i början av inlägget så att det är glasklart för dig som läsare vad det handlar om.

Givetvis kostar det inget för dig att klicka på eller handla via sådana länkar som jag lagt ut, utan det som sker är att jag blir tilldelad en liten provision som tack för att jag delade det företagets länk här på bloggen. Det blir alltså inte dyrare för dig om du handlar via en sådan länk eller en sådan bildannons.

Samarbeten med företag/sponsrade inlägg

Precis som ovan så märks detta alltid ut, om ett inlägg görs i samarbete med ett företag. I detta fall då med att “Inlägget är ett reklamsamarbete med..”/”Inlägget är sponsrat av..” eller liknande. Det ska alltid synas klart och tydligt. Jag sysslar aldrig under några som helst omständigheter med smygreklam. Rekommenderar jag en hemsida, tjänst eller en produkt utan att annonsmärka så innebär det att det helt enkelt är en personlig rekommendation som jag inte får någon ekonomisk vinning av. Bara något jag gillar och vill berätta om, med andra ord. 🙂

Du kan också lita på att jag skulle givetvis aldrig posta eller göra reklam för någonting här som jag inte står för själv eller som går emot mina principer eller helt enkelt inte passar mig, bloggen eller er läsare. Har du frågor så är det bara att höra av dig till kontakt@frugan-e.se.


 

Läs mer om märkning av reklamsamarbeten/sponsrade inlägg hos Influencers of Sweden.

Scroll to top