Behöver du ny header/grafik till din blogg?

Då har du hamnat rätt! Jag har hållit på med att designa bloggar inne på blogg.se förr under en väldigt lång tid och är sugen på att starta upp igen. Men, jag lämnar koderna därhän nu och fokuserar på grafik istället. Så, du är varmt välkommen att beställa en header, ikoner eller vad du nu kan tänkas behöva. Jag kommer även lägga upp färdiga kit att köpa där jag sedan anpassar grafiken just till dig. Bra va? 🙂

Prislista

Header

Ingår header med eventuella bilder och text, i den storlek du behöver. Du får headern i .png-format för högsta kvalitét.

Med bilder – 250 kr

Utan bilder (logo, dvs titel + undertitel) – 200 kr

Helstyling efter önskemål

Här ingår header, eventuell bakgrund, grafik till profilbild och sociala ikoner. Helt enkelt vad du än behöver i form av grafik för att få ihop din vision för din blogg! – 375 kr.

Färdiga designkit

Kommer snart!

Mediakit

Behöver du ett snyggt och proffsigt mediakit att skicka iväg till företag? Såklart! Jag fixar ett åt dig. Du får det i PDF-format färdigt att skicka samt .PSD (photoshopfil i lager) ifall du behöver göra ändringar i framtiden. – 300 kr.


Betalning sker alltid via faktura, vilket är det säkraste sättet för både dig och mig. 🙂 Du tar emot grafiken/får den installerad, jag skickar ut en faktura. Alla nöjda och glada. 🙂

Scroll to top