Emerald

Inlägget innehåller reklamlänkar via Adviral

1. Klänning / 2. Armband / 3. Fyll-i-bok – Mig själv och jag / 4. Solglasögon / 5. Parfym Marc Jacobs / 6. Mobilskal / 7. Doftljus / 8. Örhängen / 9. Powerbank / 10. Halsband / 11. Väska / 12. Clutch / 13. Scarf / 14. Klocka / 15. Väskdekoration / 16. Laddkabel / 17. Läppglans / 18. Mascara / 19. Qi-laddare / 20. Nagellack

Kan man egentligen ogilla grönt? Det är en sån sjukt elegant färg och nu på senaste tiden har den verkligen kommit tillbaka stort. Får det vara exempelvis en grön mascara eller en söt väska med gulddetaljer? Ett stilrent sätt att få en färgklick utan att det blir skrikigt.

Vad tycker du, är det en färg för dig? Grönt smink är inget jag skulle använda direkt men tycker det kan vara riktigt snyggt på andra. I inredning och kläder är det hur tjusigt som helst. Väldigt lugn och trygg färg, på något vis, samtidigt som det sticker ut precis rätt! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top