Så väljer jag att fira in ett nytt år

Medelhavet Tunisien

Hejsan! Jag hoppas nästan att ingen läser det här och att ni sitter och myser på annat håll istället. 🙂 Jag hoppas också innerligt att julmaten smakar och att du har det riktigt bra där du är just nu. (Sänd gärna en tanke till oss som inte kommer åt julmat.. 😉 )

Men i alla fall så hej på dig som sagt och nu är det dags för sista luckan i Kajsons julkalender. Det har blivit en hel del väldans personliga och lite deppiga inlägg här kring det, så jag får avsluta med lite optimism tycker jag nog. Idag är då ämnet “så väljer jag att fira in ett nytt år” och tja, fira vete 17 om vi gör. Förutsättningarna för firande är lite.. meh. Blir väl kanske nån cola och chips? Räcker gott och väl.

Jag tänker i alla fall försöka sätta mig ner här nu i mellandagarna och fundera lite på hur jag skulle vilja ha året som kommer, vilka mål jag skulle vilja uppfylla. För mig, barnen, bloggen, ja allt. Jag har mest masat runt senaste åren med min depp och min ångest, och jag känner att det är dags att börja röra på sig nu! Så jag ska fundera ut konkreta mål och också stegen jag behöver ta för att nå dit. Det tror jag är viktigt, så att man delar upp det hela i mindre mål på vägen.

Så jag vill umgås med mina älsklingar och bara vara. Känna mig glad och hoppas på 2019 som de positiva förändringarnas år. Ett nytt kapitel i våra liv. 🙂

29 Comments

 1. Linda
  25 december, 2018

  Julmaten är det bästa med julen så en tanker till er kommer givetvis.
  God fortsättning

  Svara

  1. 25 december, 2018

   Tack detsamma! 🙂

   Svara
 2. Jennysvardag
  25 december, 2018

  jag är så mätt och trött på julmat nu jag åt lite för dig i går också. Jag hoppas att du kommer fram till bra saker om hur du vill att ditt 2019 år ska bli. Jag känner nu att jag är redo att träffa den där kärleken i mitt liv. Samtidigt så är jag så rädd att dejta i h våga träffa killar

  Svara

  1. 25 december, 2018

   Tack! 😀 Ja det är allt lite läskigt att ge sig ut i “det okända”, vad det än är..

   Svara
 3. Pärla
  25 december, 2018

  Låter som en bra idé! Här är det planlöst än så länge.

  Svara
 4. Chanelle
  25 december, 2018

  Låter som en bra ide! Har själv satt upp mål som jag vill med 2019 men kanske också borde dela upp dem lite i små mål så man inte tröttnar och glömmer bort dem! 😀

  Svara
 5. Johanna
  25 december, 2018

  Ååh lät som ett mysigt nyårsfirande. Vill också ha typ så, bara mysa med familjen. Roligt med mål, ska också skriva upp lite. Kramar<3

  Svara
 6. Marie
  25 december, 2018

  Jag valde faktiskt att avstå de sista dagarna i hennes kalender, för som du säger det vart ju så deppiga inlägg. Deppigt är ju nästan att julafton är slut, tänk så mycket man förberett för det

  Svara

  1. 25 december, 2018

   Ja det vart faktiskt en himla massa depp.. :/ Inte riktigt som jag tänkt det från början. Men det var ju ett allvarligt tema så det borde jag kunnat räkna ut iofs. 😛

   Svara
 7. Fnulan
  25 december, 2018

  Kajsas kalender ska jag vara med på nästa år. Det har verkligen varit inspirerande att följa dina svar. Jag är säker på att ditt 2019 kommer att bli helt fantastiskt. KRAM

  Svara
 8. Fnulan
  25 december, 2018

  Men autocorrect….. Kajsons!!!

  Svara
 9. Hannas krypin
  25 december, 2018

  Du kan få lite av mig. Jag har ätit så det räcker och blir över. Om du vill dela med dig av dina tankar framöver så vill jag väldigt gärna läsa. Om du inte tycker det är för privat förstås.

  Svara
 10. Sara
  25 december, 2018

  Jag hoppas verkligen att 2019 blir underbart både för din del och min. Jag har haft ett tufft år nu så hoppas verkligen att det vänder 🙂 God fortsättning!

  Svara
 11. Sara
  25 december, 2018

  Ptjaa.: Jag ska opereras i övermorgon så det blir inte massor till firande här heller känns det som. Jag tänker att 2019 måste ju iaf bli bättre än 2018 har varit så ser fram mot det!

  Svara
 12. Låter som du har planer :). Tror det kommer bli bra, du är ju i startgropen för så mycket nytt i livet :). Min son är troende så han sa att någonstans så ska man se det som en kallelse i allt som sker i ens liv, att det är något man bör göra. Det är nog lite sanning bakom det där, med förnyelse i livet kommer också glädjen många gånger <3.

  Svara

  1. 26 december, 2018

   Vilken klok son du har <3

   Svara
 13. Sarah
  25 december, 2018

  Så tråkigt utan julmat men nu efter 2 dar är jag trött på den 🙂 Hoppas 2019 blir positivt 🙂

  Svara
 14. Amanda
  25 december, 2018

  Tycker att cola och chips låter som en perfekt nyår det är ju huvudsaken man är nöjd själv man behöver inte ut och festa som andra. Skönt att du har en plan och jag tror allt 2019 kommer bli bra 🙂 God jul!

  Svara

  1. 26 december, 2018

   Tack detsamma! <3 Nej precis, man får fira eller inte fira som man vill 😀

   Svara
 15. Carro
  25 december, 2018

  Jag kunde inte bara låta bli att lägga mig ner här på kudden med mobilen i handen och klicka in hos dig sorry.Vi har faktiskt inte heller något planerat inför nyårsafton och vi lär nog bara vara hemma och ta det lungt.Man behöver absolut inte fara runt utan man kan stanna hemma i soffan med cola och chipsen som du själv skrev.

  Svara
 16. Melissaskywalkz
  26 december, 2018

  Jag ska faktiskt också sätta mig nu här i dagarna och skriva upp en massa mål för mig själv, företaget, bloggen, skolan etc. Avger inga nyårslöften men mål har jag gärna 🙂

  Svara
 17. Sandra
  26 december, 2018

  Låter ju underbart, jag ska nog ta efter och göra detsamma konkreta mål är ju det bästa
  Tack för ett bra tips ❤

  Svara
 18. charlottelinden.se
  26 december, 2018

  Tyvärr tillhör jag den skara som läser trots att du önskar att vi inte skulle göra det just idag 😉 Haha. Jag skall precis som du sätta mig ned i mellandagarna och klura lite på hur jag vill att kommande år skall se ut och HUR jag kan nå dit. Precis som du säger är ju delmål så otroligt viktiga och jag är otroligt duktig på att bara se slutmålet.. Så kontraproduktivt 🙂

  Svara

  1. 26 december, 2018

   Fast det var ju på julafton jag skrev det så det är lugnt 😉
   Ja jag har bara stirrat mig blind på slutmål innan och det blir alltid pannkaka utan undantag. Dags att testa ny strategi.

   Svara
 19. Frökenny
  26 december, 2018

  Heja dig! Så klokt och bra att hitta lite målbilder för det nya året!

  Svara
 20. Lillan Kind
  26 december, 2018

  Jag är nog lite trött på julmat nu, så jag skulle gärna skicka den som är kvar till dig! Det låter som en god idé att tänka igenom hur du vill att nästa år ska bli och sätta upp mål Jag håller tummarna för dig att 2019 blir ett riktigt positivt år! Beträffande nyårsfirande så har inte vi heller några större planer. Vi måste finnas på plats i stallet en stor del av kvällen och särskilt runt 12-slaget pga fyrverkerierna som vissa hästar reagerar starkt på.

  Svara

  1. 26 december, 2018

   Nämen stackarna. Skrutt med fyrverkerier alltså, borde förbjudas.. 🙁

   Svara
 21. Emma
  26 december, 2018

  Vilken härlig nyår du kommer få:) hoppas den blir magisk.

  Svara

  1. 27 december, 2018

   Nja, så värst magisk lär den inte bli när jag inte ska göra nåt.. 😛 Men cola är snudd på magi iofs. 😛

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top