Aktiva beslut jag tar varje dag

Hej på dig! Lucka 23 är det visst idag i Kajsons julkalender och det innebär att jag ska skriva om aktiva beslut jag tar varje dag. Bara jag som tycker det är lite svårt att svara på? Kommer du på något för din del såhär direkt? Jag gör det faktiskt inte. Mina beslut är väl lika trista som nån annans, tänker jag. Går upp, funderar på vad jag ska smocka i mig till frulle, sen ska man fundera på lunch och middag, vad som behöver göras under dagen. Fast något som faktiskt kräver kraft och att jag medvetet bestämmer mig för att jag ska klara det, är att ta mig igenom dagen med min ångest. Jag måste ge mig tusan på att det kommer att bli bra, för att det ska funka. Tänka att de här känslorna, de är bara tillfälliga. Så ja, det är ju ett aktivt val ändå. Att välja att man tänker kämpa på.

Hur tänker du när du hör det och ska förklara om dina aktiva beslut du tar varje dag? Jag tycker det var lite krångligt faktiskt.. Kanske har jag taskigt med fantasi idag.. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top