En oförskämt smarrig frukost efter ett par dystra dagar

Det får man när gubbens polare kommer hit med knäckebröd och kaviar, minsann! Godmorgon på dig förresten! Hoppas att du också har/har haft en trevlig morgon. Här känns det bättre än föregående dagar i alla fall, alltså hjälp. Blodpartajet med Gizmo var liksom bara början på den dagen, hela dan blev hemsk. Slutade med att Gizmo välte ett stort glas som stod på vardagsrumsbordet och glaset gick i en miljon bitar.. Över matta, madrass, täcke och allt. Jag kände liksom då att nu jävlar går även jag sönder. Men, men. Både den dagen och gårdagen blev det en massa tårar, fick panik ute på balkongen helt plötsligt (den satans balkongen där Noussa ramlade ner och dog) och sen bölade jag över henne i två dagar och ville typ lägga mig i ett hörn nånstans och ruttna bort. Man kan väl säga att allt har varit en enda röra i min skalle de senaste dagarna och jag är TRÖTT.

Jag försöker att tänka som så att det är mycket som händer nu och jag är inte van, så det kan vara därför. Igår var vi och chippade katterna inför flytten och det blev så påtagligt att vi nu är påväg. Och att vår lilla Noussa INTE ska med, vilket ju var planen från början. Sen oron inför flytten, vad kommer hända, min skräck för myndigheter och läkare (ska ju in i vården också) och allt sånt. Har man social ångest (eller ångest överlag) så blir ALLT en potentiell livsfara/världens undergång. Sånt som är normalt, trist jox för friska människor är som att bestiga ett berg för en sån som jag.

Men jag skall icke gnälla. Tiden går oavsett och det är bäst om man använder den till att förbereda sig. Mannen ska hyra lastbil så han kan köra innan vi åker, han har ju lastbilskörkort men har inte kört på ett tag så han vill ta bort rosten så att säga genom att köra nu så mycket som möjligt innan han söker jobb i Sverige. Jag ska kontakta komvux. Ta upp kontakten med skolan till kidsen ett tag innan vi åker så vi bestämmer träff osv med rektor och studievägledare redan innan.

Japp, vi har att göra. Känns både roligt och ångestpanikläskigt. Det pendlar liksom mellan dessa två.

Nåväl. Hur är din vecka hittills då? Hittat på nåt kul? 🙂

7 Comments

 1. Lillan Kind
  22 november, 2018

  Jag tycker att det här med Kalles Kaviar är rätt så kul, för den verkar alla sakna utomlands även om dom inte äter den i Sverige! Förstår att du har mycket att stå i inför flytten. Men det är ju som du säger att tiden går oavsett om man oroar sig eller inte. Förr eller senare faller bitarna på plats på något sätt!

  Svara

  1. 22 november, 2018

   Fast jag äter alltid kaviar även i Sverige 😛 Men tycker svennes är godare om jag nu ska vara riktigt petig..

   Ja allt som händer gör ju det oavsett om jag stressar ihjäl mig eller inte så då kanske det är bättre att bara ta en dag/sak i taget och go with the flow liksom..

   Svara
 2. Jenniey Love
  23 november, 2018

  Kalles kaviar är så galet gott till ägg och även på smörgåsen. kramiz<3

  Svara

  1. 23 november, 2018

   Nej, det är aldrig fel 🙂

   Svara
 3. Natalie
  23 november, 2018

  Hahah så klockrent ! Slår aldrig fel

  Svara
 4. Camilla
  25 november, 2018

  Har precis hittat till din blogg och ÄLSKAR den! Så mysig! Älskar att du har ett så blandat innehåll 😀

  Svara

  1. 26 november, 2018

   Men tack! Vad snällt av dig ♥

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top