Inspirerande bloggar

Inspirerande bloggar

Hej på dig! Tyckte det var dags för någonting inspirerande och då jag (mig veterligen) aldrig gjort nåt “bloggkärleksinlägg” förut så kanske det är på sin plats nu! Det finns alldeles för mycket missunnsamhet därute i bloggosfären tyvärr, med allt från att folk inte tål att andra tar inspo från dem (utan att kopiera såklart, att kopiera innehåll rakt av är no-no) till att de vägrar hjälpa andra småbloggare att ta sig framåt ens det minsta fastän de själva gjort samma resa och säkert också velat ha en liten knuff i rätt riktning i början. Jag försöker själv dela med mig av det jag kan även fast det handlar mer om den praktiska biten kring själva bloggandet (portaler, tillägg, design osv) för nåt litet kan man ändå bidra med när man varit med i svängen ett tag. Idag delar jag länkar! 😀

Så nu kör vi ett par bloggar då, tre stycken kan vara lagom varje gång och dessa är såklart inte de enda jag läser, men jag delar upp det lite, som sagt.

1 ) La Linda – Linda ligger bakom intresseorganisationen Influencers of Sweden (gå med!) och hennes blogg är såklart en favorit. Japp. Där finns ju allt. Charm, vardag, fina foton, ärlighet, alla coola saker hon flänger runt på, info om influenceryrket, plus size mode. HUR i hela friden skulle man inte kunna fastna för henne och hennes blogg? Do not know.

2 ) Evahle.se – Evah skriver om psykisk ohälsa och annat som berör, så som feminism och normer. Är ju själv intresserad av sådant (för att inte tala om att jag ju själv lider av ångest som käkar upp mitt liv) så jag kan bara rekommendera hennes blogg stort. Hon är himla duktig på att skriva också. 🙂

3 ) Mrs Coskun – En blogg jag följt länge. Från vanlig bloggerska så att säga till influencer med blogg och Instagram med tusentals följare. En mamma som jobbar och pluggar och samtidigt orkar dela med sig av inspiration och superfina outfits till oss på insta.

Sådärja! Jag tror nog säkert att dessa fabulösa bloggare klarar sig utan mina länkar men detta är mitt sätt att säga TACK och ge lite tillbaka, hur pytte det än må vara. 🙂

4 Comments

 1. Jennifer
  21 september, 2018

  Evahle följer jag sedan långt tillbaka 🙂

  Svara

  1. 21 september, 2018

   Samma här! Superbra blogg. 🙂

   Svara
 2. Men åh vad glad jag blev för din länk. Gud vad gulligt och vad glad jag blir över att du gillar min blogg! 🙂 Så fint att sprida lite kärlek på detta viset. Kram <3

  Svara

  1. 22 september, 2018

   Kramis tillbaks! Du är en inspiration! 🙂

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top