Bästa nude-rosa läppstiftet (+läppenna..)

Detta inlägg innehåller reklamlänkar till Kicks.se & Nordicfeel.com.

Hej på dig! Nu är det väl ändå dags att snacka lite smink, va? Dessutom det bästa av allt; budgetsmink! Jag är typ den sista ut att testa NYX, det inser jag. Men det hindrar mig ju inte från att berätta om det jag köpte och varför du borde testa det också. 🙂

NYX creamy lipstick i nyansen Thalia (529)

Thalia läppstift NYX Läppenna

Denna skönhet alltså! Jag är en sån där svår en som inte passar i NÅGON nude-nyans jag testat. Jag ser ut som ett lik direkt, alternativt sjuk eller så “försvinner” mina ansiktsdrag på något konstigt vis. Jag måste alltså köra stenhårda ögonbryn och smokey eyes för att jag ens ska se levande ut. Vilket tyvärr ger mig ett redigt resting bitch face så det känns inte heller så kul.

In knallar Thalia i all sin rosabruna prakt. Detta är definitivt det ljusaste jag kan ha, och helst smetar jag inte på det utan duttar på det sparsamt för annars blir det lite för ljust. Jag använder detta med en läppenna under så jag får ner tonen lite. Men som du ser så är det ju faktiskt inte så himla ljust. Det ser faktiskt lite ljusare ut på bilderna än vad det är i verkligheten.

Svårflörtad som jag är med läppstift så kammar detta faktiskt hem full pott hos mig. Färgen, smaken (i stort sett obefintlig, klarar inte av hårt parfymerade läppstift som typ L’Oreal) och så priset som ligger på cirka 60 spänn. Så, köp hem det här från Nordicfeel, le och var glad! 🙂

NYX Lipliner i Naturel

NYX läppstift Thalia och läppenna i Naturel

Även med lipliners är jag otroligt svårflörtad. Jag hittar aldrig rätt färg här heller. Antingen är det för brunorange eller så är det för rosa. (Fun fact: I gymnasiet använde jag min ögonbrynspenna, den brungrå från Isadora som läppenna. Ja, du får rynka på näsan. It was UGLY.)
Denna nyans från NYX är nog det närmaste jag kommit till naturlig, även om den kunde varit lite mindre åt det bruna hållet. Men den är ändå inte sådär varmt brun, så det fungerar ju. Den sitter i alla fall bra, är lätt att vässa och kostar bara 40 spänn. Tummen upp! Nästa nyans jag vill testa är Mauve. Köpes exempelvis från Kicks.

Vad tycker du om NYX, kanske har du ett annat budgetmärke du vill rekommendera?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top