Ramadan-update & jag börjar med bloggdesign igen!

Hej! Det var ett litet tag sedan. Jag lever ännu i alla fall, men ramadandagboken har blivit lite lidande såklart eftersom jag inte fastar just nu. Jag har helt enkelt inget speciellt att skriva om. Ett boktips kommer dock snart (imorgon om jag sköter mig, haha) och sen blir det till för mig att förbereda mig för sverigeresan.

En bild av taskig kvalitét för att höja inlägget, typ.. 😉

Med andra ord räcker inte tiden till riktigt. Plus då att jag har ångest deluxe med miljoner konstiga tankar som far runt. Jag spenderar dagarna med att oroa mig, kan man säga. (Och spela GTA..haha.) Då blir inte bloggandet direkt någon prio, tyvärr. Men, jag har såklart planer!

Bloggandet hoppas jag att få igång någorlunda när jag är i Sverige. Ingen press, bara vardagsblogga där. Sen så, go’ vän, så tänkte jag börja designa igen! Yes! Alltså headers och annan grafik till mina bloggkollegor. Jag har saknat det otroligt mycket och känner att det är dags att skaffa mig något att göra som dessutom ger en liten extrainkomst. Jag tänkte dessutom börja sälja färdiga designkit till sjyssta priser och ordna tävlingar och liknande.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev här nedan så får du reda på när det är dags. 🙂

[BTEN id=”9902″]

 

2 Comments

 1. Så roligt :). Får jag fråga varför du inte fastar? Förstår om det inte känns aktuellt att berätta så du behöver inte svara :).

  Svara

  1. 24 maj, 2018

   Det är den tiden på månaden bara, kvinnor fastar inte när de har mens. Jag är inte sjuk eller så tack och lov. 🙂

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top