Hej, jag har blogg-ångest

Please help! Nån? Vad ska jag göra med allt. Nu sitter jag här med mitt lilla (kära) WordPress och vet inte ens om jag kommer ha råd att förnya webbhotellet när det är dags. Är det då någon idé? Kanske man bara borde flytta tillbaka till Blogger direkt för att slippa besvikelsen…

Jag älskar Blogger, det var liksom där jag hade min första blogg och “växte upp” som Bloggare. Men, det är inte lika vasst som egen WordPress, så är det bara. Ingen bloggportal kan väl jämföras med det egentligen. Så flyttar man tillbaka så får man såklart leva med en “downgrade”. Man får ge upp en del bra saker.

Trist att man ska behöva tänka på någon sån här icke-grej egentligen. Men vi har räkningar och skatt som betalas i Sverige och pengarna behövs till det. Om man ska vara sådär riktigt förnuftig och vuxen.

Någon med feedback att ge? Lugnande ord om att “WP är värt det” eller så? Ska jag skita i ‘et och dra tillbaka till Blogger eller helt enkelt köra här sålänge jag kan och sen se vad som händer?

Oavsett så behåller jag såklart mitt domännamn så eventuell flytt är inget som drabbar er som läser. Bara jag som får huvudvärk av detta. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top