5 positiva saker just nu

Hej fining där! Jag var ju lite… deppig igår i inlägget (händer ju ibland) så idag tar vi en käck och glad lista för att byta stämning lite! 🙂

5 positiva saker at the moment

  1. Bevattningssystemet funkar! Ja, det var ett väldans tjat här om detta bevattningssystem men det är liksom lite viktigt för oss. 😉 Vi har satt ut de där små munstyckena nu till nästan alla träd och det fungerar. Det var några kopplingar som rök på grund av trycket som vi sen fick gå och sätta ihop igen och vira med ståltråd, ett fikonträd vart som en simbassäng för att stoppet i slutet av slangen flög iväg.. Men annars gick det ju faktiskt bra! 😀 Detta gjorde att vi upptäckte att vi nu ansvarar för nästan 200 bebisträd. Vill nog säga att vi lagt ner en hel del jobb och kärlek i detta.
  2. Mitt i all ångest och “jag är skit”-känslor så påminde mig min gulliga granne därborta bara med en kort kommentar till mannen min “-Ta hand om din fru!” och ett leende mot mig, att jag kanske inte är skit trots allt. Men #hjärnspöken.
  3. Idag är dag 1 på mitt styrketräningsprogram som jag tänkte skriva om snart. Jag SUPERSAKNAR att träna styrka, känna mig stark, bad@ss och stå och flexa i spegeln, haha!
  4. Jag hade nyligen besöksrekord här. Det är såklart något att fira! Hade räknat med viss stiltje i början vilket är normalt när man byter blogg men nu känns det som om det börjar släppa lite, förhoppningsvis.
  5. ..och så det mest basic som egentligen är det viktigaste: Jag är frisk, har tak över huvudet och mat i magen. (Ibland alldeles för mycket mat.) Jag har kläder på kroppen, en gubbe och snälla ungar. Världens bästa mamma och plastfarsa och så ja, allt annat. För när man stannar upp och ser sig omkring så har man faktiskt en himla massa positivt att vara glad och tacksam för!

Som musik i mina öron att höra porlandet idag! Tänk att man vattnat alla dessa träd för hand med kanna.. Men det är klart man gör det, liksom. Bara det att man tänker ju på hur det skulle bli sen i sommarhettan att gå runt och kämpa med det. Så tack och lov att bevattningen kommer på plats! 😀

Ha en fin dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top