En till dag, packad och klar!

Ja alltså, jag är inte packad, men dagen är liksom… klar.

Eh, ja. Okej. Jag ska sluta försöka vara rolig. Ehum.

Idag har vi vart på vischan igen efter att jag tog en välbehövlig paus igår. Kände bara att jag ville vara hemma och sitta och pilla med bloggen lite. Vad tycks? 🙂

Nu börjar det dessutom hända spännande saker i odlingarna, minsann! Ska visa bilder imorgon, min kamera och min dator ligger tydligen i skilsmässa så det funkar inte alltid att föra över foton. De bestämmer själva när de vill samarbeta och idag var en sån där dag, tydligen.

Sen verkar det inte som om de tvärs över oss ska sälja till nissen med trädodlingen, trots allt. Gubben min hörde av grannen idag att han ändrat sig och inte vill sälja längre. Hur som så hoppas jag att det inte blir någon som vill ha vare sig motorväg eller typ industri där. Huga!

I övrigt så blir det nu en kväller med bloggjobb, disk och tvätt. Omväxling förnöjer, eller hur det nu är man säger..? 🙂 Ha en trevlig kväll!

2 Comments

 1. Netti Starby
  22 mars, 2018

  Vad spännande med odlingarna och ha en mysig kväll! 😀 Kramis

  Svara

  1. 22 mars, 2018

   Tack detsamma 🙂

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top