Blodtrycksskräck

Hej och hå. Idag har jag då mätt högt blodtryck för första gången. Det känns väl sisådär, ska jag väl ärligt erkänna. Jag kan tro att varken min ångest eller min övervikt (läs: fetma) bidrar till så mycket positivt på det området.
Jag har skitont i nacken och även fast det kanske inte är relaterat till detta, så känns det liksom lite jädra ont när det känns som om allt blod i kroppen pulserar upp i hals, nacke och huvud. Jag satt nästan och grät. Det blev inte en rejäl ångestattack som förra gången, på något vis lyckades jag väl intala mig själv i mitt inre att det bara är inbillning, men sen mätte jag trycket när jag kom hem, och jodå. Denna gång var det högt. Båda siffrorna.
Pulsen var rätt hög den med, men det är ju förståeligt med tanke på stressen.

Nu känns det ännu mer angeläget att göra något åt hur jag mår.

Frågan är bara vad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top