WordPressflytten klar!

Hej på er! Efter mycket (väldigt mycket) om och men så har man äntligen skaffat sig en wordpressblogg. Jag är helt slutkörd i skallen. Webbhotellet är underbara, med härlig, snabb support och rätt lätt att använda. Men när man blivit bortskämd med gratisportaler hela blogglivet så blir man lätt chockad när man ser hur… naken en riktig WP-blogg är i början.
Efter cirka hundra googlingar, testande av två teman (varav ena gav mig fula röda linjer, dubbel uppsättning bilder och annat kul), letande och aktiverande av plugins, översättande av temat till svenska och så pill med sidor, länkande hit och dit… som sagt, jag är slut som artist.

Det positiva är såklart friheten, man känner ju verkligen att här kan man finfila på varendaste liten detalj. Bloggen blir ju ett riktigt litet kraftpaket! Jag känner mig lite som om jag blivit bloggvuxen nu, haha. Steget ut i självständigheten! 🙂

Det återstår en hel del jobb som man kan se, men jag bestämde mig ändå för att lansera härligheten. Annars skulle jag bara sitta och fila på detta i all oändlighet och det skulle aldrig bli klart. Jag känner mig själv.

Jobb som är kvar:

 • Detaljer i menyn
 • Redirect för att se till att folk som letade sig till mig via Google hittar hit till rätt inlägg och sidor.
 • Smågrejer så som att lägga till i Besökstoppen
 • Googla Analytics måste jag såklart installera. Helst igår.
 • Min profil här på WordPress som är icke existerande.
 • Headern och min tagline som mest var provisorisk för att kolla själva designen. Working on it!
 • Kolla över typsnitt med extra noga och kritiskt öga.
 • Fixa snygga (eller i alla fall någorlunda passande) delningsknappar till inläggen.

Så, där har vi det! Välkommen till Frugan E i ny, bättre upplaga! Hoppas ni fortsätter att hänga på och snälla säg till om ni märker att sidan har hicka någonstans så jag kan fixa till.

2 Comments

 1. Välkommen till WordPress :). Helt klart bäst :). I alla fall när man inte bli hackad 😉

  Svara

  1. 13 mars, 2018

   Tackar! Jag får hoppas att jag slipper det 😛

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top