Dags att pensionera min 4s?

Detta inlägg innehåller reklamlänkar från Adviral

Skal iPhone 7 – Black Marble / Clutch iPhone 7 / Magnetic Ring / Powerbank / Cable 2 meter
Ja, min Iphone 4s som jag tog över efter mor min fungerar alldeles utmärkt, men det vore ju lite kul att kunna köpa snygga skal och sånt. Erkänner att jag trånar lite efter allt snyggt som finns numera!

Inte riktigt som på den tiden när man hade en Nokia 3110 eller vad den nu hette, då var det fanken glammigt på hög nivå att ha ett knallrosa skal inköpt i nån skum butik på Hötorget, haha. Nu finns det ju en hel modebransch nästan för telefoner..! 

2 Comments

  1. Haha minns det där med skal :D. Tänk vilken tid mot nu 🙂

    Svara
  2. Frugan E
    4 februari, 2018

    Jovars! Jag minns mitt favvo, ett metallicrosa skal. Men då skulle det ju sitta på framsidan av telefonen.. 😛

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top