Sjukstugan är i full sving

Nu när jag börjar känna mig lite någorlunda normal så är det ena dotterns tur. Feber och vattniga ögon.  Får vi se om stackarn får samma bekymmer med halsen också.. 🙁 Nåja, man kan i alla fall trösta sig med att gosa med katten. Noussa gillar läget… tills det blir lite too much.

Det är sjukt vilka konstiga virus och baciller man råkar ut för här alltså. Har aldrig haft så många och konstiga sjukdomar som sedan jag kom hit. Jag känner mig fortfarande lite smårisig liksom (efter typ 2 veckor!), ögonen är fortfarande mer åt det rosa hållet och de svider lite. Halsen kändes normal igår så gott som tills jag drack bubbelvatten och kände hur det rev, så antar att jag inte är helt hundra ännu, trots allt.

Så, får se om man tar sig ut i hettan för att handla lite jox eller om det blir isolering här idag då. Alltid lika kul! Men jag är fortfarande sådär superkänslig på det mentala planet känner jag (hamnade i en het diskussion på FB igår och började få ont i kroppen, hjärtklappning och allt direkt, så bara att stänga ner) så kanske bättre att softa hemma. 12 dagar bara, sen kommer mammsen och hälsar på. Då blir det stranden, shoppa och förhoppningsvis en hel del fika & äta ute.  

Vad hittar du på då denna måndag?

4 Comments

 1. Amanda Jona [FOTOGRAF]
  10 juli, 2017

  Men usch då, hoppas ni kryar på er fort! 🙂

  Svara
 2. Usch, krya på er! Kram!

  Svara
 3. Lillan
  10 juli, 2017

  Tack snälla 🙂 Kram <3

  Svara
 4. Lillan
  10 juli, 2017

  Tack snälla <3 Hoppas det går åt rätt håll nu 🙂

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top